torsdag 15 mars 2018

Stenänglar - Kristina Ohlsson

Simona bor hos sin mormor på sportlovet, Simonas kompisar Billie och Aladdin bor också där. Simonas mormor har stenstatyer utanför sitt hus och de vrids och flyttar på sig hela tiden. Simona, Billie och Aladdin försöker att flytta på dem men det går inte för de är väldigt tunga.

Simonas mormor har blivit sjuk och Simona blir väldigt orolig och hennes föräldrar beter sig konstigt. Simona har fått en kassetbandspelare av sin mormor och den spelar upp konstiga ljud som Simona försöker visa Billie och Aladdin men när hon ska visa så låter det inget, Aladdin och Billie inte tror henne.

Eftersom hennes mormor hade köpt ett gammalt hotell så har rummen olika namn och där det händer mest skumma saker heter "suckarnas rum ". 


Simonas mormor har blivit ännu sjukare nu och hostar och orkar inte göra något, Simonas mamma och pappa är jätteoroliga men de vill inte visa Simona det. Sen händer det som inte fick hända...Jag rekommenderar att barn i 10-12 år ska läsa den. Jag tycker att boken var bra och spännande men den var även lite sorglig.Jag heter Elsa och jag går i femman.Förlag: Lilla Piratförlaget
Författare: Kristina Ohlsson
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar